Atunci cand ne amenajam locuinta, apare inevitabil o intrebare: cum sa decoram o anumita incapere? De la dormitor la baie, la bucatarie, este esential sa ne amenajam locuinta asa cum ne dorim pentru a ne simti cat mai bine.

Una din cele mai importante incaperi din casa este livingul deoarece este o incapere in care ne adunam cu familia, cu prietenii, ne uitam la un film sau citim.

O decoratiune care ti se potriveste

In living trebuie sa respecti unele sfaturi pentru a alege mobila potrivita. Trebuie sa incepi prin a te intreba care sunt obiceiurile tale.

Ai obiceiul sa petreci mai mult timp in casa sau nu? Acest lucru iti va permite sa te orientezi mai usor in alegerea mobilierului pentru living. Spre exemplu, daca nu stai foarte mult acasa, nu vei avea nevoie de fotolii.

Poti alege din numeroasele modele de mese si masute daca ai obiceiul sa iti inviti prietenele la o cafea. Materialul din care este confectionat mobilierul este important. Poti alege o mobila din lemn masiv sau din metal deoarece sunt doua din cele mai rezistente materiale de pe piata.

Canapeaua ca element central al livingului

Specialistii recomanda alegerea canapelei inainte de alegerea mobilierului. Ca element central al livingului, canapeaua este cea care determina restul decoratiunilor. In plus, da tonul si cu privire la dimensiunea mobilierului ales pentru a se mentine aceasta coerenta.

Spre exemplu, o masa mica nu se va potrivi cu o canapea de mai mari dimensiuni. Intr-un living de mai mari dimensiuni un coltar este binevenit. Drept urmare, alege intai canapeaua pentru a adapta restul mobilierului in functie de aceasta.

Citeste continuarea articolului pe spotmetdia.ro