Cauti o saltea gonflabila care sa te ajute sa te relaxezi si sa te simti bine atunci cand mergi la plaja sau chiar in propria casa? Indiferent daca trebuie sa cmperi o saltea gonflabila de plaja sau un alt model de saltea, informatiile de mai jos te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie.


O saltea gonflabila se mai numeste si pat cu aer sau pat gonflabil. Paturile gonflabile sunt de obicei umflate cu o pompa portabila de aer. Acestea sunt folosite pentru oaspeti sau pentru camping. Saltelele gonflabile sunt de obicei mai mici decat paturile obisnuite.

Saltelele gonflabile sunt disponibile in dimensiuni pentru copii pana la dimensiunea de pat dublu. Poti gasi saltele gonflabile in Dedeman pentru toate tipurile de utilizari.

Exista saltele gondlabile pentru dormit( folosite in camping dar exista si saltele pentru piscina, care plutesc pe apa).

Paturile gonflabile queen size sunt ideale pentru un cuplu si pot functiona bine ca un pat de oaspeti. Multi oameni nu au un pat queen-size in camera lor de oaspeti, studio sau subsol, astfel incat poate fi util sa aveti o saltea gonflabila depozitata intr-un dulap pentru a o folosi ca spatiu suplimentar de dormit in timpul petrecerilor sau vacantelor.

Daca spatiul este mai limitat, urmatoarea optiune la paturile de aer este dimensiunea dubla sau completa, care poate fi inca utilizata pentru un cuplu in majoritatea cazurilor. Daca vrei o saltea gonflabila din Decathlon vei gasi cu siguranta mai multe modele pe care sa le incerci.

Stilurile de lux de saltele gonflabile pot avea un spatar. Altele includ un comutator pentru a creste sau a reduce umplerea aerului. Salteaua gonflabila de dimensiuni duble este conceputa pentru a se potrivi unui copil sau unui adult.

Paturile gonflabile mai mici pentru copii si patuturile gonflabile pentru copii sunt, de asemenea, disponibile astazi.

Acestea pot fi deosebit de convenabile pentru calatorii.

Daca te temi ca salteaua gonflabila se va sparge si nu o vei mai putea utiliza, cea mai buna solutie este sa citesti aici cu ce poti lipi salteaua gonflabila. In plus, nu uita sa cumperi si o pompa pentru saltea gonflabila care sa te ajute sa o umfli atunci cand ai nevoie.

Accesoriile pentru saltele gonflabile includ perne gonflabile, pompe de aer si huse pentru saltele. Protectiile saltelelor sunt de obicei de dorit, deoarece pot fi indepartate pentru spalare. De asemenea, adauga caldura suplimentara si umplutura, in special pe paturi gonflabile care sunt ceva mai dure.

O husa pufoasa este un strat moale dintr-un material texturat de catifea, care se adauga la salteaua gonflabila. Acesta poate ajuta la eliminarea caldurii si disconfortului asociate cu dormitul pe saltele de vinil sau plastic.

Multe saltele cu aer au, de asemenea, sectiuni in forma de tunel care se umplu cu aer pentru confort si sprijin.

O saltea gonflabila poate face campingul mult mai confortabil. Paturile gonflabile nu ocupa mult spatiu atunci cand sunt dezumflate, asa ca sunt de obicei destul de usor de transportat impreuna cu alte echipamente de camping.

In plus, poti cumpara chiar o saltea gonflabila pentru masina sau o saltea gonflabila pentru dormit in rulota, pentru mai mult confort.

Best Top Oferte