Cand vine vorba de masa, accentul este pus pe calitatile naturale ale materialelor si pe o schimbare delicata a aspectului acestora. Jocul cu culorile si amestecarea materialelor, le confera o nuanta artistica. Suprafata neteda a blaturilor se sprijina ferm pe baze mai originale.

Acest lucru confera meselor un stil inovator si le transforma intr-un element modern al interiorului. Designul meselor este un amestec echilibrat de clasic, stil retro si idei avangardiste. Exprima estetica atemporala si functionala a unuia dintre cele mai necesare piese de mobilier din casa.

Functia mesei in interiorul modern este de a fi stabila si placuta la utilizare, dar si aceea de a crea un accent elegant. In functie de tipul de spatiu in care sunt amplasate, acestea sunt mese de living, de sufragerie, de gradina si mese pentru domeniul ospitalier – bar, cafenea, restaurant.

In functie de materialele din care sunt confectionate mesele, acestea pot fi realizate din metal, lemn, plastic si materiale inovatoare. Pentru unele modele de mese, sunt oferite blaturi spectaculoase, cu imagini grafice sau imitatie de texturi.

Masa ar trebui sa se potriveasca stilului general. Indiferent daca se va potrivi delicat sau accentuat, trebuie sa fie in echilibru armonios cu interiorul si cu fiecare element din el.

Masa trebuie sa se potriveasca cu scaunele sau canapele. Indiferent cat de frumoasa si eleganta este o masa, daca este incomoda sau cu scaunele uzate, isi pierde functionalitatea. Acest tip de piesa de mobilier ar trebuie sa fie stabila, ferma pe baza, sa nu se legene cand te misti in jurul ei, sa nu fie usor de doborat. Stabilitatea sa permite obiectelor asezate pe ea sa ramana pe loc si sa isi indeplineasca functiile fara obstacole.

Masa – forme si dimensiuni

Mesele rotunde si ovale au un aspect cald, deosebit si fac trecerea in jurul lor, neteda si usoara. De asemenea, distribuie in mod egal oamenii din jurul lor.

Mesele dreptunghiulare impart spatiul si il fac diferit. Masele de cafea si cele decorative sunt joase, mesele de bar sunt inalte, iar mesele de luat masa sunt medii. Fiecare tip de masa este amplasata in functie de utilizarea ei, adica in bucatarie, in living, pe terasa etc.

Masuta de toaleta

Fiecare femeie atenta cu aspectul ei, are nevoie de un loc intim al ei. Optiunea ideala este masuta de toaleta, care va permite nu numai procedurile cosmetice, ci si amplasarea accesoriilor cosmetice si a bijuteriilor. In functie de design, modelele de mese de toaleta sunt impartite in mai multe tipuri, iar cele mai populare sunt:

Masuta de toaleta clasica. Este o masa simpla pe care este montata o oglinda. Masuta este echipata cu sertare pentru accesoriile necesare femeilor. Optional, pot fi noptiere incorporate si glisante.

Este o masuta de toaleta cu o oglinda mare mare. Vine in diferite dimensiuni si se va potrivi chiar si in interiorul unei incaperi mici. Exista variante ale mesei de toaleta cu oglinda rabatabila, care este incorporata in blatul din interior si poate fi ridicata daca este necesar.

Masuta de toaleta poate fi echipata cu rafturi sau sertare, care pot fi si pliabile. In interiorul sertarelor se pot distinge sectiuni pentru comoditate la amplasarea accesoriilor mici. Trebuie remarcat faptul ca cel mai functional, este considerat a fi cufarul realizat pe post de scaun.

Masuta de toaleta cu trei sectiuni de oglinzi. Aceasta are partea principala fixa, iar partile laterale pot schimba unghiurile de vedere. Confortul unei astfel de mese de toaleta consta in capacitatea de a te putea vedea din toate unghiurile.

Masuta de toaleta – Material

Cele mai frecvente sunt tipurile de masute de toaleta din MDF sau PAL. In plus fata de eficienta, au o buna practica, deoarece pot fi incorporate in elemente suplimentare. Masuta de toaleta din lemn natural arata mai eleganta, dar pretul sau este mult mai mare. In ceea ce priveste designul, masuta de toaleta trebuie combinata armonios cu alte elemente de decor interior.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Mese si masute de toaleta pentru confortul tau

  1. Am citit cu mare interes acest articol si am fost impresionat de nivelul detaliilor prezentate. Autorul a evidentiat foarte bine impactul pe care aceasta problema il are asupra societatii si a oferit sugestii valoroase pentru imbunatatirea situatiei.

  2. In opinia mea, acest articol aduce in prim plan o problema extrem de importanta si actuala. Am fost impresionat de modul in care autorul a abordat subiectul si a reusit sa ofere solutii concrete pentru rezolvarea acestei situatii.

  3. Articolul este foarte interesant si ofera o perspectiva clara asupra subiectului abordat. Am apreciat in special faptul ca autorul a prezentat si argumente solide pentru fiecare punct de vedere exprimat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *