Indiferent de ocazie, pentru doamne si domnisoare alegerea rochiei perfecte reprezinta o etapa extrem de solicitanta.

Fiecare va dori sa fie frumoasa, eleganta si atragatoara, astfel ca a gasi cea mai potrivita varianta vestimentara reprezinta o provocare interesanta.

Magia nuntii

Nunta reprezinta unul dintre cele mai importante momente din viata unui cuplu. Odata stabilita data cand va avea loc maretul eveniment, cei doi vor intra in graba pregatirilor, incercand sa acopere toate palierele.

Unul dintre cele mai importante aspecte, este cel al tinutelor, acestia fiind personajele principale ale evenimentului. Atunci cand se alege o rochie de mireasa, se va tine cont de anumite aspecte.

Evident, mireasa isi va alege rochia de ocazie conform preferintelor ei, dar este bine sa tina cont si de trendul actual, de anotimp, de locatia unde va avea loc evenimentul, dar si de tematica impusa, daca aceasta exista.

Astfel, o rochie de mireasa gen printesa va fi varianta unanim abordata, fiecare tanara mireasa fiind printesa pentru o zi. In cazul acestor rochii se recomanda evitarea accesoriilor masive, accesorizarea limitandu-se la verigheta si inel de logodna, o pereche de cercei delicati si un colier foarte fin.

Daca mireasa poarta manusi, atunci bratarile nu isi vor avea locul in acea tinuta. Rochiile lungi si drepte, cu o croiala simpla, vor permite o accesorizare ampla, optandu-se pentru un voal mare, pentru diademe si bijuterii masive.

Citeste continuarea aici: Rochiile de ocazie, atractia principala a fiecarei petreceri