Recomandari

Andrei Munteanu, Galati

Pensiunea Randunica este de fapt -la mama acasa –pentru ca aici te poti bucura de confortul si bunavointa, caldura, prietenia si amabilitatea gazdelor.

Detalii

Col.Iordache Vasile

Va multumim  pentru ospitalitate si pentru atentia d-voastra de a ne simti cat mai bine! Obiectivul a fost indeplinit, singurul inconvenient a fost ca nu am stat ma mult…dar sper sa ne revensam si sa ne revedem cu BINE!

Detalii

Familia Maican

Familia Maican JR va declara sincere felicitari pentru performanta de a ne face sa ne simtim extraordinar  din toate punctele de vedere !!! Multumim si sa ne vedem sanatosi.

Detalii

Catalin

Un weekend placut aici. Un loc frumos cu o familie extraordinara si gospodara. O casa rusatica cu liniste si foarte primitoare . Satul are cateva obiective turistice si este perfect pentru un miniconcediu de relaxare.

Detalii

Dorian Lakatos

Nu sunt prea multe de spus , doar ca vom recomanda si altora sa vina sa-si petreaca un sfarsit de saptamana placut. Sunteti gazde primitoare. Va multumim ,

Detalii

Carmen, Luminita si Marcel Bordeianu

Dragi gazde, Timpul petrecut  impreuna a fost scurt,  insa suficient sa dovediti faptul ca sunteti ospitalieri. Caldura sufleteasca cu care ne-ati primit a insufletit si inveselit atmosfera. Negresit , vom gasi ragazul de a intoarce impreuna clepsidra, See you soon!

Detalii

Recomandare Petre Cristescu

Oameni calzi si veseli, aer curat, liniste si imprejurimi minunate care asteapta sa fie explorate. Lemnul din camere ofera o atmosfera extraordinara. Cultura si natura in acelasi loc. Recomand cu caldura!

Detalii