Pensiunea Randunica

Pensiunea Randunica, cazare in Brebu

Pensiunea Randunica

Pensiunea noastra turistica va asteapta in tot timpul anului. La noi puteti petrece zile linistite de odihna intr-un cadru rustic sau puteti organiza mici petreceri prilejuite de diverse evenimente.

Situata intr-o zona pitoreasca , pensiunea turistica RANDUNICA este garantia unui sejur reusit, principalele argumente fiind ambianta calda , aerul curat si specificul zonei si este o varianta atit pentru turisti individuali cit si pentru mici grupuri.

Pensiunea turistica RANDUNICA este construita, in principal, din materiale clasice, precum caramida, lemnul si piatra, integrandu-se astfel armonios in arhitectura traditionala a zonei turistice Valea Prahovei. Am cautat sa imbinam in mod placut si eficient confortul noului cu robustetea clasicului, si oaspetii nostrii de pana acum ne-au confirmat ca am reusit.

In curtea pensiunii, pe langa un foisor foarte incapator, se mai afla un gratar generos apreciat ca functionalitate de turisti si o necesara parcare pentru autoturismele oaspetilor nostri.

Obositi de drumetii sau daca vremea nu va imbie la plimbare ci la ambianta calda in interiorului pensiunii, gasiti pe langa cutiile de table sau remy si o masa de biliard care sigur va dinamiza atmofera prin spiritul de competitie.

Potrivit Cerificatului de clasificare nr.8898/5837 din 31.10.2008, emis de Ministerul Pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, TURISM si Profesii Liberale, pensiunea turistica RANDUNICA, avind ca obiect de activitate – Cazare si prestari servicii specifice, este clasificata la categoria 3 Stele, in structura de apartament cu 5 dormitoare si 10 locuri.

Cai de acces rutiere

  • dinspre Bucuresti – DN (E 60) – Ploiesti (pe Valea Prahovei) – Campina (DJ 102) – BREBU
  • dinspre Brasov, pe DN1 A, spre Sacele – Cheia – Maneciu ungureni – Valeni de Munte (DJ 214) – Slanic Prahova – Virbalau – Alunis Pietriceua – BREBU
  • dinspre Bucuresti – DN1 A – Ploiesti (pe Valea Teleajenului) – Valenii de Munte – Slanic Prahova – Varbilau – Alunis – Pitriceaua – BREBU
  • dinspre Ploiesti – Slanic Prahova – Bertea – Pietriceaua – Brebu
Poate va mai intereseaza si: , , , , ,